No Niin.. Muutama päivä kulunut ja selviää että edellisen hälyn on aiheuttanut "vitsailu". Vitsi oli vaan siinä mielessä epäonnistunut ettei sitä Pelinjohto tai oikein moni muukaan semmoiseksi hahmottanut.

Kannattanee siis tulevaisuudessa miettiä mistä asioista ja millä tavoilla alkaa vitsailemaan sillä aika harva ihminen tykkää siitä että heidän töitään arvostellaan tavalla tai toisella edes vitsin muodossa.

Eli otetaan nyt imurilla herneet pois nenästämme ja ollaan kavereita taas. Herneet sopii harhaiten hernekeittoon tai joulupöytään. Kumpaakaan ei Marsissa tulla tarjoilemaan :)

Joka tapauksessa tiedostakaamme että tarkoitamme kuitenkin yhä mitä sanoimma. Pelinjohtajina haluamme kyllä kuunnella pelaajien toiveita ja olemme ne mahdollisuuksien mukaan toteuttaneet mutta uhkailua tai kiristämistä emme tule sietämään. Se ei liene diplomatian puutetta mistä meitä on myöskin syytetty.


Kirjoitusprosessi etenee ja tänään OIEI:n hallituksen kokouksessa hyväksyttiin Marsin budjetti. Pelimaksuksi tulee siis 5 euroa jäsenille ja 7 muille. Jäseneksi voi liittyä ennen peliä tai pelin jälkeen. Ohjeita tähän löytyy OIEI:n sivuilta http://oiei.fi

Piakkoin ollaan lähettämässä ensimmäinen infokirjelmä ilmoittautuneille missä kerrotaan muutamia olennaisimpia asioita jotka on hyvä ja tarpeellista tietää mahdollisimman aikaisin. Tämän lisäksi
Marspedia päivittyy pikkuhiljaa ja toiveita siitä mitä sinne lisätään otetaan vastaan.

Maailmankuvaus ja muuta infoa on olemassa suurissa määrin mutta olen kirjoittamassa ne suurimmilta osin uudestaan ennenkuin laitan ne yleiseen jakeluun.

Peliin on lisätty hahmoja ja uskon että tämän hetkinen n 50 pelaajan määrä on sopiva eikä tätä tulla enää lisäämään vaikka peliin ilmoittautuisi presidentti.

Ei muuta. Jatketaan.

- Mikki